Sisustusmaailma tarjoaa kotisi parhaat palat

Me tiedämme, millainen on unelmien koti. Sisustusmaailma Helsingin keskustan ytimessä on uniikki palvelukokonaisuus, joka tarjoaa saman katon alta kaiken sisustusinspiraatiosta huipputuotteisiin ja toteutukseen. Sisustusmaailmassa Akateemisen alakerrassa palvelevat Isku, Vallila, Värisilmä ja Niemi. Nyt löydät yhdestä paikasta kattavasti palvelut sisustussuunnittelusta värisuunnitteluun sekä ompelupalveluihin, korkealaatuiset huonekalut, valloittavat sisustustekstiilit, remontit avaimet-käteen-periaatteella sekä täyden palvelun muutot.

Sisustusmaailma kutsuu inspiroitumaan. Siispä, tule, otetaan hissi tai liukuportaat alas K1-kerrokseen ja katsotaan, mitä kaikkea Sisustusmaailmasta oikein löytyy.  

Vallilan myymälässä katse kiinnittyy valloittavan värikkäisiin sisustustekstiileihin. Vallilan valikoima sisältää kodin tekstiileitä ja mattoja, keittiön ja kylpyhuoneen sisustustuotteita sekä tapetteja. Kattavan valmistuotevalikoiman lisäksi Vallila tarjoaa verhosuunnittelu-, ompelu- ja asennuspalvelut. Tunnustellaan vielä hetki Designers Guildin ylellisen pehmeää samettia ennen kuin jatkamme kohti kutsuvaa keltaista keidasta.

Sisustuksen ihmemaassa -olo jatkuu Värisilmä Color Cafe showroomissa. Tuotevalikoimasta löytyvät maalit, tapetit, laatat ja kylpyhuonekalusteet. Värisekoituskone sävyttää oman toivesävyn nopeasti mukaan, ja tapettihylly on täynnä houkutuksia: kuosit huokuvat muun muassa metsän magiaa ja luonnon raikkautta. Värisilmä Color Cafe showroom tarjoaa Tunnetila-sisustuspalvelun, jossa ammattitaitoinen sisustusneuvoja auttaa muuttamaan ideat toimiviksi kokonaisuuksiksi. Täältä voi ostaa koko remontin ensimmäisestä ideointisessiosta aina asennuspalveluun asti täysin toiveiden mukaan räätälöitynä.

Seuraavaksi voisi hetkeksi kellahtaa pehmeään petiin tai laatusohvan uumeniin, joten tassua toisen eteen ja suunta kohti Iskun myymälää.

Iskusta löytyvät korkealaatuiset huonekalut ja tyylikkäät sisustusratkaisut. Iskun sisustussuunnittelupalvelussa sisustusarkkitehti tekee asiakkaan kanssa sisustussuunnitelman sisältäen pintamateriaalit ja huonekalut. Yhteisenä maalina on täsmälleen asiakkaan näköinen koti, oli kyse sitten kompaktista kaupunkikodista tai suuremmalla neliömäärällä varustetusta kartanosta.   

Nyt on paljon upeita visioita ja innostavia ideoita mielessä. Kukas tuolla hymyilee ystävällisesti? Se on Elviira Lehtinen Niemeltä. Elviira kertoo, että Niemeltä hoituvat kätevästi täyden palvelun muutot, sisältäen muuttopalvelut, pakkausmateriaalit ja pakkauspalvelut. Ajatus muutosta saa tarttumaan voimakkain ottein Niemen pisteeltä löytyviin punaisiin stressipalloihin ja lupaus siitä, että muuton ei tarvitse olla yksi elämän rasittavimmista jutuista, kuulostaa huojentavalta. Ihanaa, onneksi olette olemassa, on yksi lämmittävistä asiakaspalautteista, kertoo Elviira ja heittää vielä faktaa perään: 98.7. % asiakkaista suosittelisi Niemeä eteenpäin.

Tervetuloa inspiroitumaan Sisustusmaailmaan, nähdään ihan pian!