Sinun näköisesi koti ammattilaisten avulla

Viihtyisä koti ei synny pelkistä koriste-esineistä, trendikkäistä sisustuselementeistä tai sisustuslehdestä bongatusta uudesta merkkihuonekalusta. Viihtyisä, omalta tuntuva koti syntyy kaikkien elementtien summasta, josta on tehty asukkaan näköinen kokonaisuus.

Sisustusmaailma_Casa_sohva

Sisustusmaailmasta saat ammattitaitoista palvelua, jonka avulla voit rakentaa sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Sisustussuunnittelijat antavat koko suunnittelu- ja toteutusprojektin ajaksi tarpeisiisi sopivaa, henkilökohtaista palvelua. Sinun ideasi ja haaveesi muuttuvat suunnittelijan avustamana toimivaksi kombinaatioksi värejä, muotoja, funktioita ja yllätyksiä – yksilöidysti sinun näköiseksesi.

Värisilmän ammattitaitoinen väki omaa monien vuosien kokemuksen etenkin kylpyhuoneiden, keittiöiden, olo- sekä makuuhuoneiden sisustamisesta. Iskun sisustusarkkitehti taitaa huonekalujen lisäksi kokonaisuuksien rakentamisen vaikka ihan pintamateriaalien valinnoista lähtien verhovalintoihin asti. Vallilan tietotaito tulee vahvimmin edukseen kankaiden ja verhojen valinnassa. Sisustusmaailmasta saat siis kodin kaikkeen sisustamiseen ammattitaitoista apua.

Suunnittelupalvelu voi koostua vain yhden uuden sohvan ostosuunnittelusta tai koko kalustuksen uudelleen laittamisesta. Sinä päätät, mitä kodistasi haluat muuttaa, säilyttää tai pistää kierrätykseen. Kaikki sisustussuunnittelijat ottavat huomioon myös vanhat sisustusratkaisut ja huonekalut, jotka voisivat sopia uusien tuotteiden kaveriksi. Haasteena voi olla esimerkiksi juuri omien jo olemassa olevien huonekalujen sijoittelussa uuteen kotiin. Suunnittelijat auttavat sinua löytämään sopivat ratkaisut huomioiden koko tilan ja kodin.

sisustusmaailma_isku_kiteen.jpg

Sisustusmaailmasta löytyy tyyliä, kokoa ja väriä jokaiseen makuun ja kotiin. Löytyy niin klassista kuin moderniakin, leikkisää tai rauhallista, värikästä tai mustavalkoista. Esimerkiksi verhokankaista, sohvista, lepotuoleista, maaleista ja tapeteista on saatavilla satoja ja taas satoja erilaisia värejä ja kuoseja. Takaamme löytävämme juuri sinulle oikeat materiaalit.

Kaikilta suunnittelijoilta saat sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset ratkaisut. Sisustusmaailman 1500 neliötä ovat juuri sinua varten loihtimassa sinun asunnostasi kodin.